Door middel van 'fusing' (smelting) worden verschillende stukjes glas in een oven tot een unieke vorm samengesmolten. De temperatuur in deze oven wordt erg hoog, meer dan 800 graden celsius.

De naam hiervoor is 'glass-fusing', dit is een techniek waarmee je altijd weer een uniek resultaat krijgt. De sieraden worden vervolgens door mij handgemaakt in mijn eigen atelier. De sieraden zijn verzilverd en lood- en nikkelvrij. U zult het zien, geen glas sieraad is hetzelfde!

Wat als een hobby begon is uit zijn jasje gegroeid. Ik heb inmiddels zoveel sieraden dat ik graag anderen blij wil maken met mijn unieke sieraden.

Ik wil mijn sieraden graag promoten. Daarom sta ik op braderieën en fairs, en zijn mijn sieraden ook te bewonderen bij Schoonheidssalon Marlène in Slagharen . Ik maak niet alleen kettinghangers, maar ook oorbellen,armbanden en ringen. Ook heel bijzonder om cadeau te geven!

In mijn collectie bevindt zich voor iedere dame of heer wel een passend sieraad. Er is een ruime keuze aan kleuren en vormen. Ook zijn er voor de kids sieraden, hiervoor de kindersieraden.